19
Apr 2024
Avrupa'yı Keşfediyorum etkinliğine davetlisiniz!

Avrupa’yı Keşfediyorum Etkinliğine Davetlisiniz!

IntegrEUtor Jean Monnet Modül Projesi ve EELISA Projesi işbirliğiyle, 9 Mayıs Avrupa Günü kapsamında  Avrupa'yı Keşfediyorum etkinliği düzenleniyor.

9 Mayıs Perşembe günü saat 18.30’da başlayacak etkinlik, İTÜ Ayazağa Kampüsü Bisiklet Evi'nde gerçekleşecek. Avrupa’yı Keşfediyorum etkinliği, Millions adlı filmin gösterimiyle başlayacak, ardından Avrupa’ya ve Avrupa Birliği’ne dair temel bilgilerden oluşan bir soru-cevap yarışmasıyla devam edecek.

Tüm İTÜ’lülere açık olan etkinliğe kayıt olmak için acele edin!

Kayıt için tıklayınız.

 

IntegrEUtor Hakkında

Avrupa Komisyonun’nun Jean Monnet Modül çağrısı kapsamında desteklenmeye hak kazana “EU Integretion and Turkey – IntegrEUtor” Projesi, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) koordinatörlüğünde yürütülmektedir. Projenin yürütücülüğü, İTÜ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi’nden Öğr. Gör. Dr. Alper Yurttaş tarafından yapılmaktadır.

Projede, İTÜ Çevre Mühendisliği Bölümü’nden Doç. Dr. Ebru Dülekgürgen, İTÜ Uluslararsı Projeler Ofisi’nden Öğr. Gör. Dr. Didem Özgür ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden Doç. Dr. Altuğ Günar araştırmacı olarak yer almaktadır.

IntegrEUtor projesinin temel amacı İTÜ öğrencileri arasında Avrupa Birliği ve Türkiye-AB ilişkileri alanındaki bilgi ve farkındalığı geliştirmek ve farklı disiplinlerden akademisyenlerin AB alanında ortak çalışmalar yürütmesine olanak sağlamaktır. 1 Ocak 2023 tarihinde başlayan proje, üç yıl sürecektir.